Amazone Retail

Jeden Tag Pesto Alla Genovese

EUR 1.97

Pesto Alla Genovese is een klassieke Italiaanse saus afkomstig uit de stad Genua in de regio Ligurië. Het is een van de meest geliefde en iconische sauzen in de Italiaanse keuken, bekend om zijn verse, aromatische smaak.

84 op voorraad

Euro (€) – EUR
  • Euro (€) – EUR
  • Surinaamse dollar ($) – SRD
  • United States dollar ($) – USD
SKU: 4306188000921
Category: ,

Beschrijving

Voorgesteld Gebruik

  1. Pasta: Het meest traditionele gebruik is als saus voor pasta, zoals trofie of trenette. Meng de pesto eenvoudig met de gekookte pasta en voeg eventueel een scheutje kookwater toe om de saus te verdunnen.
  2. Broodbeleg: Gebruik pesto als smeersel op brood of toast voor een smakelijke snack of als basis voor sandwiches.
  3. Pizza: Vervang tomatensaus door pesto op een pizza voor een frisse, kruidige smaak.
  4. Salades: Meng pesto door aardappel- of pastasalades voor extra smaak.
  5. Marinade of saus: Gebruik pesto als marinade voor vlees, vis of groenten, of als saus om gegrilde gerechten af te maken.

Waarschuwingen

  1. Allergieën: Pesto bevat noten (pijnboompitten) en zuivel (Parmezaanse en Pecorino kaas), wat problematisch kan zijn voor mensen met noten- of zuivelallergieën.
  2. Calorieën: Pesto is rijk aan olie en kaas, en daardoor behoorlijk calorierijk. Gebruik met mate als je op je calorie-inname let.
  3. Houdbaarheid: Zelfgemaakte pesto heeft een beperkte houdbaarheid. Bewaar het in de koelkast en consumeer binnen een paar dagen. Voor langere bewaring kan pesto worden ingevroren.
  4. Oxidatie: Pesto kan snel verkleuren door oxidatie. Om dit te voorkomen, kan een dun laagje olijfolie over de bovenkant worden gegoten voordat het wordt afgesloten en gekoeld.

Extra informatie

Brand

Jeden Tag

Size

190 G

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Jeden Tag Pesto Alla Genovese” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *