Amazone Retail

Mueller’s Pasta Sea Shells Large

EUR 2.10

Mueller’s Pasta Sea Shells Large zijn een soort pasta in de vorm van grote schelpen. Deze pasta is ideaal voor het maken van stevige en vullende gerechten, zoals gevulde schelpen met kaas, vlees of groenten. De grote vorm maakt ze perfect voor het opnemen van rijke sauzen en vullingen. De pasta is gemaakt van hoogwaardige…

1 op voorraad

Euro (€) – EUR
  • Euro (€) – EUR
  • Surinaamse dollar ($) – SRD
  • United States dollar ($) – USD
SKU: 029200002157
Category: ,

Beschrijving

Voorgesteld Gebruik

  1. Koken: Breng een grote pan met water aan de kook. Voeg een snufje zout toe. Doe de pasta in het kokende water en kook volgens de aanwijzingen op de verpakking, meestal ongeveer 10-12 minuten, of totdat de pasta al dente is.
  2. Vullen en Bakken: Na het koken kun je de schelpen vullen met een mengsel van je keuze, zoals ricotta, spinazie, en kruiden, en vervolgens in een ovenschaal plaatsen. Bedek met saus en kaas en bak in de oven tot de bovenkant goudbruin en bubbelig is.
  3. Servies: Serveer de pasta met je favoriete saus, zoals marinara, alfredo, of een rijke bechamelsaus. Ze zijn ook heerlijk in salades of als bijgerecht.

Waarschuwingen

  1. Kooktijden: Volg de aanbevolen kooktijd om te voorkomen dat de pasta te gaar of te hard wordt. Proef de pasta een minuut voordat de kooktijd om is om de gewenste textuur te controleren.
  2. Opslag: Bewaar ongeopende verpakkingen op een koele, droge plaats. Na opening, zorg ervoor dat de pasta goed afgesloten wordt om uitdrogen of insecten te voorkomen.
  3. Allergieën: Bevat gluten. Niet geschikt voor mensen met een glutenallergie of coeliakie. Controleer altijd de ingrediëntenlijst voor andere mogelijke allergenen.
  4. Overkoken: Laat de pasta niet te lang koken, omdat dit kan leiden tot een plakkerige textuur en het verlies van de structuur van de schelpen.
  5. Verwarmd: Als je de pasta na het koken weer opwarmt, doe dit op een lage temperatuur en met een beetje extra vocht om uitdroging te voorkomen.

Extra informatie

Brand

Mueller's

Size

454 G

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mueller’s Pasta Sea Shells Large” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *