Amazone Retail

Laxmi Seeds Coriander

EUR 2.45

Laxmi Seeds Coriander is een specifiek type korianderzaad dat voornamelijk wordt gebruikt in de Indiase keuken. Deze zaden worden geproduceerd door Laxmi, een merk dat bekend staat om zijn hoge kwaliteit specerijen en kruiden. Korianderzaden worden geoogst van de korianderplant, die ook bekend staat als cilantro of Chinese peterselie.

10 op voorraad

Euro (€) – EUR
  • Euro (€) – EUR
  • Surinaamse dollar ($) – SRD
  • United States dollar ($) – USD

Beschrijving

Voorgesteld Gebruik

  1. Koken: Korianderzaden worden vaak gebruikt in de keuken om smaak toe te voegen aan verschillende gerechten.
  2. Medicinale Toepassingen: Korianderzaden worden traditioneel ook gebruikt in de kruidengeneeskunde vanwege hun vermeende gezondheidsvoordelen, zoals het bevorderen van de spijsvertering, het verlichten van opgeblazen gevoel, en het hebben van ontstekingsremmende eigenschappen.
  3. Thee: Een infusie gemaakt van korianderzaden kan worden gedronken als thee, die helpt bij spijsverteringsproblemen en verfrissend werkt.
  4. Cosmetica: De olie van korianderzaden wordt soms gebruikt in cosmetische producten vanwege zijn antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen.

Waarschuwingen

  1. Allergieën: Hoewel korianderzaad minder vaak allergieën veroorzaakt dan de bladeren (cilantro), kunnen sommige mensen allergisch zijn voor koriander. Symptomen kunnen variëren van milde huiduitslag tot ernstige anafylactische reacties. Bij een bekende allergie moet koriander worden vermeden.
  2. Interactie met Medicijnen: Mensen die medicatie gebruiken, vooral voor aandoeningen zoals diabetes of bloeddruk, moeten voorzichtig zijn, omdat koriander de bloedsuikerspiegel en bloeddruk kan beïnvloeden. Raadpleeg een arts als je niet zeker bent over mogelijke interacties.
  3. Zwangerschap en Borstvoeding: Hoewel koriander over het algemeen als veilig wordt beschouwd in voedselhoeveelheden, moeten zwangere en borstvoedende vrouwen grote hoeveelheden vermijden zonder medisch advies.
  4. Overmatig Gebruik: Overmatig gebruik van korianderzaden kan leiden tot maagklachten of diarree. Het is belangrijk om ze met mate te gebruiken.

Extra informatie

Brand

Laxmi

Size

200 G

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Laxmi Seeds Coriander” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *