Amazone Retail

Nespresso Coffee Capsules Cosi

EUR 7.50

Nespresso Coffee Capsules Cosi bieden een lichte en frisse espresso-ervaring met een subtiele, zachte smaak. Deze capsules zijn ontworpen voor een milde en gebalanceerde koffie, perfect voor degenen die een verfijnde en minder intense koffiebeleving willen. Ze bevatten een blend van Arabica-bonen uit Zuid-Amerika, die een lichte body en een delicate zuurheid combineren met een…

40 op voorraad

Euro (€) – EUR
  • Euro (€) – EUR
  • Surinaamse dollar ($) – SRD
  • United States dollar ($) – USD
SKU: 7630054493775
Category: ,

Beschrijving

Voorgesteld Gebruik

  1. Voorbereiding: Zorg ervoor dat je Nespresso machine schoon is en gevuld is met water.
  2. Plaatsen van de capsule: Open de capsulehouder van je Nespresso machine en plaats een Cosi capsule in het compartiment. Sluit de houder stevig.
  3. Instellen: Selecteer het gewenste volume voor je espresso (meestal ongeveer 40 ml voor een espresso of 110 ml voor een lungo, afhankelijk van je voorkeur).
  4. Zetten: Start het zetten van je koffie door de machine te bedienen volgens de instructies van de fabrikant.
  5. Serveren: Serveer de espresso zoals je het lekker vindt. Voeg melk, suiker, of andere smaakmakers toe indien gewenst.

Waarschuwingen

  1. Capsules bewaren: Bewaar de capsules op een koele, droge plaats, uit de buurt van direct zonlicht om de versheid en smaak te behouden.
  2. Gebruik met de juiste machine: Gebruik alleen Nespresso machines die compatibel zijn met de Cosi capsules. Het gebruik van capsules in een niet-compatibele machine kan leiden tot verminderde prestaties of schade aan de machine.
  3. Verbranden: Wees voorzichtig bij het gebruik van de machine, omdat de koffie erg heet kan zijn. Laat de koffie eerst afkoelen voordat je deze drinkt.
  4. Onderhoud van de machine: Regelmatig onderhoud en reiniging van je Nespresso machine zijn essentieel om optimale prestaties en smaakkwaliteit te waarborgen.

Extra informatie

Brand

Nespresso

Size

10 ST

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Nespresso Coffee Capsules Cosi” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *