Amazone Retail

Nespresso Coffee Capsules Nicaragua

EUR 12.39

Nespresso Coffee Capsules Nicaragua zijn koffiecapsules die speciaal zijn ontworpen voor gebruik in Nespresso-machines. Deze capsules bevatten koffie van hoge kwaliteit afkomstig uit Nicaragua, bekend om zijn rijke en complexe smaakprofiel. De koffie heeft een mild tot medium intensiteit en biedt een evenwichtige mix van zoete en fruitige tonen, vaak met hints van karamel en…

20 op voorraad

Euro (€) – EUR
  • Euro (€) – EUR
  • Surinaamse dollar ($) – SRD
  • United States dollar ($) – USD
SKU: 7630311549559
Category: ,

Beschrijving

Voorgesteld Gebruik

  1. Capsule Invoeren: Open de hendel van de Nespresso-machine en plaats de Nicaragua capsule in de capsulehouder.
  2. Sluiten en Starten: Sluit de hendel en druk op de gewenste knop voor koffie (espresso of lungo) om het brouwproces te starten.
  3. Geniet: Wacht tot de machine klaar is met het bereiden van de koffie en geniet van je vers gezette kopje Nicaragua koffie.

Waarschuwingen

  1. Hete Vloeistoffen: Wees voorzichtig bij het hanteren van de machine en het kopje koffie, aangezien de vloeistof zeer heet kan zijn.
  2. Capsules Correct Gebruiken: Gebruik alleen Nespresso-capsules in de daarvoor bestemde Nespresso-machine om schade aan de machine te voorkomen.
  3. Allergieën: Hoewel koffiecapsules in de regel geen allergenen bevatten, is het altijd goed om eventuele ingrediënten of toevoegingen te controleren als je allergieën hebt.
  4. Opslag: Bewaar de capsules op een koele, droge plaats en vermijd direct zonlicht en hoge temperaturen om de versheid van de koffie te behouden.
  5. Kinderen: Houd de capsules buiten het bereik van kinderen om verstikkingsgevaar te voorkomen.

Extra informatie

Brand

Nespresso

Size

50 G

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Nespresso Coffee Capsules Nicaragua” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *