Amazone Retail

Andrélon Conditioner Classic Levendige Kleur

EUR 3.29

Andrélon Conditioner Classic Levendige Kleur is een verzorgende conditioner die helpt om de kleur van je geverfde haar te behouden en te intensiveren. Deze conditioner bevat ingrediënten die helpen om de kleur te stabiliseren en de glans te verbeteren, zodat je haar er levendig en stralend uitziet. De formule is speciaal ontwikkeld om de kleur…

36 op voorraad

Euro (€) – EUR
  • Euro (€) – EUR
  • Surinaamse dollar ($) – SRD
  • United States dollar ($) – USD
SKU: 8710522914328
Category: , ,

Beschrijving

Voorgesteld Gebruik

  1. Was je haar: Begin met het wassen van je haar met een geschikte shampoo.
  2. Breng de conditioner aan: Neem een kleine hoeveelheid van de conditioner en verdeel deze gelijkmatig over je natte haar.
  3. Laat inwerken: Laat de conditioner enkele minuten in je haar zitten om de voedende ingrediënten goed in te laten trekken.
  4. Spoel uit: Spoel je haar grondig uit met lauwwarm water.

Waarschuwingen

  • Oogcontact vermijden: Zorg ervoor dat de conditioner niet in je ogen komt. Bij contact met de ogen, spoel onmiddellijk met veel water.
  • Gebruik zoals aanbevolen: Volg de instructies op de verpakking voor het beste resultaat en om mogelijke irritaties te voorkomen.
  • Allergische reacties: Als je allergisch bent voor een van de ingrediënten, stop dan met gebruik en raadpleeg een arts als je last krijgt van huidirritaties of andere bijwerkingen.

Extra informatie

Brand

Andrélon

Size

300 ML

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Andrélon Conditioner Classic Levendige Kleur” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *