Amazone Retail

Calnort Lamb Flavour Stock

EUR 5.98

Calnort Lamssmaakbouillon is een product ontworpen om gerechten een rijke en hartige lamsmaak te geven. Het is een geconcentreerde bouillon in poedervorm, die gemakkelijk oplosbaar is in water. Deze bouillon is bedoeld om de smaak van lamsvlees na te bootsen en kan gebruikt worden in verschillende culinaire toepassingen.  

18 op voorraad

Euro (€) – EUR
  • Euro (€) – EUR
  • Surinaamse dollar ($) – SRD
  • United States dollar ($) – USD
SKU: 8412164000758
Category: ,

Beschrijving

Voorgesteld Gebruik

  1. Oplossen in Water: Los één tablet of de aanbevolen hoeveelheid poeder op in een bepaalde hoeveelheid kokend water, zoals aangegeven op de verpakking. Meestal wordt een tablet opgelost in 500 ml water.
  2. Toevoegen aan Gerechten: Voeg de opgeloste bouillon toe aan soepen, stoofschotels, sauzen, en andere gerechten om een dieper, rijker smaakprofiel te krijgen.
  3. Marinades: Gebruik de bouillon als onderdeel van een marinade om vlees extra smaak te geven.
  4. Kookvloeistof: Gebruik het als een kookvloeistof voor rijst, quinoa, couscous, of andere granen om deze een extra smaakdimensie te geven.

Waarschuwingen

  1. Allergenen: Controleer altijd de verpakking op allergeneninformatie. Dit product kan ingrediënten bevatten die niet geschikt zijn voor mensen met bepaalde voedselallergieën.
  2. Natriumgehalte: Lamssmaakbouillon kan een hoog zoutgehalte bevatten. Personen die een zoutarm dieet volgen, dienen de hoeveelheid bouillon die ze gebruiken te beperken en/of rekening te houden met de totale zoutinname uit andere voedingsmiddelen.
  3. Bewaren: Bewaar de bouillon op een koele, droge plaats en buiten het bereik van kinderen.
  4. Gebruik zoals aangegeven: Gebruik het product volgens de aanwijzingen op de verpakking om te voorkomen dat gerechten te zout of te sterk van smaak worden.
  5. Dieetbeperkingen: Dit product is mogelijk niet geschikt voor vegetariërs of veganisten, hoewel sommige lamssmaakbouillons synthetisch kunnen zijn. Controleer de ingrediëntenlijst voor meer informatie.

Extra informatie

Brand

Calnort

Size

1 KG

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Calnort Lamb Flavour Stock” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *