Amazone Retail

Celebrity Chunk Light Tuna in Water

EUR 14.19

Celebrity Chunk Light Tuna in Water is gemaakt van stukjes lichte tonijn die in water zijn verpakt. Het is een goede bron van eiwitten en gezonde vetten, en bevat weinig calorieën en vet. Celebrity Chunk Light Tuna in Water is MSC gecertificeerd voor duurzame visserij.

12 op voorraad

Euro (€) – EUR
  • Euro (€) – EUR
  • Surinaamse dollar ($) – SRD
  • United States dollar ($) – USD
SKU: 071270301623F
Category: ,

Beschrijving

Voorgesteld Gebruik

  • Salades: Tonijn in water is een perfecte toevoeging aan salades. Het voegt een bron van eiwitten en gezonde vetten toe en kan worden gecombineerd met verschillende groenten en dressings voor een heerlijke en voedzame maaltijd. Probeer het eens in een salade met gemengd groen, tomaat, komkommer, avocado en een vinaigrette-dressing.
  • Sandwiches: Tonijn in water kan ook worden gebruikt om sandwiches te maken. Het is een makkelijke en gezonde lunch- of dineroptie die perfect is voor op de go. Smeer wat tonijn op brood, voeg je favoriete toppings toe zoals sla, tomaat en mayonaise, en geniet ervan.
  • Wraps: Tonijn in water kan ook worden gebruikt om wraps te maken. Het is een leuke en eenvoudige manier om een lichte en gezonde maaltijd te eten. Smeer wat tonijn op een tortilla, voeg je favoriete toppings toe zoals sla, kaas, groenten en hummus, en rol hem op.

Waarschuwingen

  • Kwikgehalte: Tonijn bevat kwik, een metaal dat giftig kan zijn in hoge doses. De FDA adviseert zwangere vrouwen, vrouwen die zwanger willen worden en jonge kinderen om hun inname van kwikrijke vis, zoals tonijn, te beperken tot maximaal twee porties per week.
  • Allergieën: Sommige mensen zijn allergisch voor vis en zeevruchten. Als je allergisch bent voor vis of zeevruchten, eet dan geen tonijn in water.

Extra informatie

Brand

Celebrity

Size

1.88 KG

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Celebrity Chunk Light Tuna in Water” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *