Amazone Retail

Badia Parsley Flakes

EUR 1.77

Badia Parsley Flakes zijn dun gesneden stukjes gedroogde peterseliebladeren. Peterselie is een kruid dat bekend staat om zijn frisse en licht kruidige smaak. Het wordt vaak gebruikt om smaak en kleur toe te voegen aan verschillende gerechten, van soepen en sauzen tot salades en vleesgerechten.

70 op voorraad

Euro (€) – EUR
  • Euro (€) – EUR
  • Surinaamse dollar ($) – SRD
  • United States dollar ($) – USD
SKU: 033844001049
Category: ,

Beschrijving

Voorgesteld Gebruik

  1. Badia Parsley Flakes kunnen worden gebruikt om gerechten op smaak te brengen. Ze voegen een frisse, lichte peterseliesmaak toe aan soepen, stoofschotels, sauzen, enzovoort.
  2. Strooi peterselievlokken over gerechten als garnering voor een mooie presentatie en extra smaak. Dit is vooral populair bij gerechten zoals pastaschotels, aardappelpuree, vis en vlees.
  3. Gebruik peterselievlokken in zelfgemaakte sauzen, zoals tomatensaus, bechamelsaus of pesto, om een smaakboost te geven.

Waarschuwingen

  1. Mensen met een allergie voor peterselie of andere kruiden moeten voorzichtig zijn bij het gebruik van peterselieblaadjes. Lees altijd de ingrediëntenlijst en controleer op mogelijke allergenen.
  2. Om de houdbaarheid te verlengen, bewaar de Badia Parsley Flakes op een koele, droge plaats, bij voorkeur in een luchtdichte container. Vermijd direct zonlicht en vocht, omdat dit de smaak en kwaliteit van de kruiden kan aantasten.

Extra informatie

Brand

Badia

Size

1 OZ

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Badia Parsley Flakes” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *