Amazone Retail

Badia Cinnamon Sticks

EUR 9.86

Badia Cinnamon Sticks zijn gemaakt van de bast van de kaneelboom (Cinnamomum verum of Cinnamomum cassia), die wordt gedroogd en opgerold tot stokjes. Ze hebben een kenmerkende zoete en kruidige geur en smaak. Cinnamon Sticks zijn vaak bruin van kleur en hebben een ruwe textuur. Ze variëren in lengte, maar zijn meestal ongeveer 3 tot…

53 op voorraad

Euro (€) – EUR
  • Euro (€) – EUR
  • Surinaamse dollar ($) – SRD
  • United States dollar ($) – USD
SKU: 033844006648
Category: ,

Beschrijving

Voorgesteld Gebruik

  1. Warme Dranken: Voeg een kaneelstokje toe aan warme dranken zoals thee, koffie, warme chocolademelk of glühwein. Laat het stokje in de vloeistof trekken om de smaak te infuseren.
  2. Soepen en Stoofschotels: Voeg een kaneelstokje toe aan hartige gerechten zoals stoofschotels, soepen of curry’s voor een diepere smaak.

Waarschuwingen

  1. Allergieën: Sommige mensen kunnen allergisch zijn voor kaneel, dus wees voorzichtig als je niet zeker weet of je allergisch bent. Raadpleeg een arts als je twijfels hebt.
  2. Matig gebruik: Hoewel kaneel over het algemeen als veilig wordt beschouwd wanneer het in matige hoeveelheden wordt geconsumeerd, kan overmatige consumptie gezondheidsproblemen veroorzaken. Het kan de lever belasten en bloedverdunnende effecten hebben, dus overdrijf het niet.

Extra informatie

Brand

Badia

Size

8 OZ

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Badia Cinnamon Sticks” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *