Amazone Retail

Nutrex Research Plant Protein Vanilla Caramel ACTIVE

EUR 32.43

Nutrex Research Plant Protein Vanilla Caramel is een plantaardig eiwitpoeder dat is ontworpen om spieropbouw en -herstel te ondersteunen. Gemaakt van een mix van bruine rijstproteïne, erwtenproteïne en pompoenpitproteïne, levert Plant Protein Vanilla Caramel een complete bron van eiwitten die gemakkelijk verteerbaar is en laag in calorieën en suiker.

17 op voorraad

Euro (€) – EUR
  • Euro (€) – EUR
  • Surinaamse dollar ($) – SRD
  • United States dollar ($) – USD
SKU: 859400007986
Category: , ,

Beschrijving

Productvoordelen

  • 20 gram plantaardige eiwitten per portie: Gemaakt van een mix van bruine rijstproteïne, erwtenproteïne en pompoenpitproteïne, levert Plant Protein Vanilla Caramel een complete bron van eiwitten om spieropbouw en -herstel te ondersteunen.
  • Gemakkelijk verteerbaar: De plantaardige eiwitbronnen in Plant Protein Vanilla Caramel zijn van nature gemakkelijker te verteren dan weiproteïne, waardoor het een geweldige keuze is voor mensen met een gevoelige spijsvertering.
  • Laag in calorieën en suiker: Met slechts 150 calorieën en 5 gram suiker per portie, is Plant Protein Vanilla Caramel een makkelijke manier om eiwitten toe te voegen aan je dieet zonder je zorgen te maken over het overschrijden van je calorie- of suikeraantal.
  • Heerlijke vaniljecaramelsmaak: Plant Protein Vanilla Caramel heeft een heerlijke en romige vaniljecaramelsmaak die het een genot maakt om te drinken.
  • Geen kunstmatige zoetstoffen of smaakstoffen: Plant Protein Vanilla Caramel is gemaakt met natuurlijke ingrediënten en bevat geen kunstmatige zoetstoffen of smaakstoffen.

Voorgesteld Gebruik

Meng 1 scoop (33 gram) met 230 ml koude amandelmelk of andere plantaardige melk. Geniet ervan na het sporten, als maaltijdvervanger of als tussendoortje.

Extra informatie

Brand

Nutrex Research

Size

18 SERVINGS

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Nutrex Research Plant Protein Vanilla Caramel ACTIVE” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *