Amazone Retail

Mutant Kill Switch Explosive Thermogenic Pre-Workout Powder Ice ACTIVE

EUR 20.27

Mutant Kill Switch is een pre-workout supplement dat is ontworpen om je te helpen om je workouts naar een hoger niveau te tillen. Het bevat een krachtige mix van ingrediënten die de thermogenese verhogen, de energie en focus verbeteren, vetverbranding ondersteunen en de absorptie verbeteren. Mutant Kill Switch is verkrijgbaar in twee smaken: Fire en…

22 op voorraad

Euro (€) – EUR
  • Euro (€) – EUR
  • Surinaamse dollar ($) – SRD
  • United States dollar ($) – USD
SKU: 811662025702
Category: ,

Beschrijving

Productvoordelen

  • Verhoogt de thermogenese: Mutant Kill Switch is ontworpen om de thermogenese te verhogen, wat het lichaam helpt om meer calorieën te verbranden, zelfs in rust. Dit komt door een combinatie van ingrediënten die de warmteproductie in het lichaam stimuleren, zoals cafeïne, groene thee-extract en cayennepeper.
  • Verbetert de energie en focus: Mutant Kill Switch bevat ook ingrediënten die de energie en focus verbeteren, zoals cafeïne en tyrosine. Dit kan je helpen om je workouts langer en intenser vol te houden.
  • Ondersteunt vetverbranding: Mutant Kill Switch bevat ingrediënten die vetverbranding ondersteunen, zoals L-carnitine en Grains of Paradise extract. L-carnitine helpt om vetzuren naar de cellen te transporteren waar ze kunnen worden verbrand voor energie, terwijl Grains of Paradise extract helpt om de activiteit van bruin vet te verhogen, dat calorieën verbrandt om warmte te produceren.
  • Verbetert de absorptie: Mutant Kill Switch bevat Bioperine, een ingrediënt dat de absorptie van voedingsstoffen verbetert. Dit betekent dat je lichaam meer van de nuttige ingrediënten in het supplement kan opnemen.

Voorgesteld Gebruik

Meng 1 schep Mutant Kill Switch met 230 ml koud water en consumeer 30-60 minuten voor je training. Neem niet meer dan 2 porties per dag.

Extra informatie

Brand

Mutant

Size

36 SERVINGS

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mutant Kill Switch Explosive Thermogenic Pre-Workout Powder Ice ACTIVE” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *