Amazone Retail

Badia Cinnamon Sticks

EUR 1.92

Badia Kaneelstokjes zijn afkomstig van de kaneelboom, een tropische altijd groene boom die inheems is in Zuidoost-Azië. De schors van de boom wordt gepeld en gedroogd om kaneelstokjes te maken. Kaneelstokjes hebben een warme, zoete smaak en een aromatisch aroma. Ze worden vaak gebruikt in de keuken om gerechten en dranken op smaak te brengen.

40 op voorraad

Euro (€) – EUR
  • Euro (€) – EUR
  • Surinaamse dollar ($) – SRD
  • United States dollar ($) – USD
SKU: 033844002060
Category: ,

Beschrijving

Voorgesteld Gebruik

  • Geheel: Kaneelstokjes kunnen heel worden toegevoegd aan gerechten om smaak af te geven. Verwijder ze voor het eten.
  • Gemalen: Badia Kaneelstokjes kunnen worden gemalen tot poeder en gebruikt worden om gerechten en dranken op smaak te brengen.
  • Thee: Kaneelstokjes kunnen worden gebruikt om kaneelthee te maken. Breng water aan de kook, voeg kaneelstokjes toe en laat 5-10 minuten trekken.
  • Cocktails: Kaneelstokjes kunnen worden gebruikt om cocktails op smaak te brengen. Voeg gewoon een kaneelstokje toe aan je favoriete cocktail.

Waarschuwing

Badia Kaneelstokjes zijn over het algemeen veilig voor de meeste mensen. Echter, mensen met bepaalde medische aandoeningen, zoals allergieën voor kaneel of bloedverdunnende medicatie, moeten met hun arts praten voordat ze kaneel consumeren. Kaneel kan ook kleine hoeveelheden coumarine bevatten, dus het is belangrijk om het met mate te consumeren, vooral voor jonge kinderen en zwangere vrouwen.

Extra informatie

Brand

Badia

Size

1.25 OZ

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Badia Cinnamon Sticks” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *