Amazone Retail

Nescafé Gold Decaf

EUR 7.85

Nescafé gold decaf is een instant decaf-koffie die is gemaakt van hoogwaardige arabica- en robusta-koffiebonen. Deze koffiemelange heeft dezelfde rijke en volle smaak als gewone koffie, maar met bijna geen cafeïne. Het is bedoeld om te voorzien in de behoeften van koffieliefhebbers die willen genieten van de smaak van koffie zonder de typische cafeïne-gerelateerde bijwerkingen.

42 op voorraad

Euro (€) – EUR
  • Euro (€) – EUR
  • Surinaamse dollar ($) – SRD
  • United States dollar ($) – USD
SKU: 7613036314367
Category: ,

Beschrijving

Voorgesteld Gebruik

  1. Verwarm water tot net onder het kookpunt. De ideale temperatuur ligt meestal tussen de 90 en 95 graden Celsius.
  2. Neem een kopje en voeg de gewenste hoeveelheid Nescafé Gold Decaf toe. De aanbevolen hoeveelheid kan variëren afhankelijk van je persoonlijke smaak en de grootte van je kopje.
  3. Giet het hete water langzaam over de koffie in het kopje. Roer voorzichtig om de koffiepoeder volledig op te lossen.
  4. Voeg suiker en melk toe naar smaak, als je dat wenst. Nescafé Gold Decaf is ook heerlijk wanneer je het puur drinkt.

Waarschuwingen

  1. Cafeïnegehalte: Nescafé Gold Decaf is gedeeltelijk gedecafeïneerd, wat betekent dat het nog steeds een zeer kleine hoeveelheid cafeïne kan bevatten (gewoonlijk minder dan 0,3% cafeïne). Hoewel de cafeïne-inname aanzienlijk lager is dan bij gewone koffie, is het nog steeds belangrijk om op te merken dat het niet volledig cafeïnevrij is. Als je zeer gevoelig bent voor cafeïne, moet je dit in gedachten houden.
  2. Opslag: Bewaar het product op een koele, droge plaats, uit de buurt van direct zonlicht, om de versheid en smaak te behouden. Sluit de verpakking goed af na gebruik om te voorkomen dat vocht de koffie beïnvloedt.
  3. Allergie-informatie: Controleer altijd de verpakking op mogelijke allergenen, zoals melk of noten, als je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten.

Extra informatie

Brand

Nescafé

Size

100 G

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Nescafé Gold Decaf” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *