Amazone Retail

Maggi Aroma

EUR 8.52

Maggi Aroma No. 5 is een vloeibare smaakversterker die wordt geproduceerd door Nestlé onder het merk Maggi. Het is een veelzijdig smaakmiddel dat wordt gebruikt om de smaak van verschillende gerechten te versterken en te verbeteren. Maggi Aroma No. 5 staat bekend om zijn hartige en umami-smaak, en het kan worden toegevoegd aan soepen, sauzen,…

36 op voorraad

Euro (€) – EUR
  • Euro (€) – EUR
  • Surinaamse dollar ($) – SRD
  • United States dollar ($) – USD
SKU: 8715000030057
Category: ,

Beschrijving

Voorgesteld Gebruik

  1. Schud de fles goed voor gebruik om de ingrediënten te mengen.
  2. Voeg een paar druppels Maggi Aroma No. 2 toe aan het gerecht dat je aan het bereiden bent. De hoeveelheid die je gebruikt, hangt af van je persoonlijke smaak en het specifieke gerecht. Begin met een kleine hoeveelheid en voeg meer toe indien nodig.
  3. Roer het gerecht goed door om de smaakversterker gelijkmatig te verdelen.
  4. Proef het gerecht en pas de hoeveelheid Maggi Aroma No. 5 aan totdat je de gewenste smaakintensiteit bereikt.

Waarschuwingen

  1. Maggi Aroma No. 5 is een geconcentreerd product, dus gebruik het met mate. Een paar druppels kunnen al een aanzienlijke smaakversterking bieden.
  2. Bewaar de fles op een koele, droge plaats, uit de buurt van direct zonlicht en warmtebronnen, om de kwaliteit te behouden.
  3. Controleer de ingrediëntenlijst op de verpakking als je allergieën hebt of dieetbeperkingen om te controleren of er ingrediënten zijn die problemen kunnen veroorzaken.
  4. Wees voorzichtig bij het toevoegen van Maggi Aroma No. 5 aan hete gerechten om spatten te voorkomen en let op dat je jezelf niet verbrandt.

Extra informatie

Brand

Maggi

Size

810 G

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Maggi Aroma” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *