Amazone Retail

Theunisse Geraspte Kokos

EUR 1.08

Theunisse Geraspte Kokos is gemaakt van verse kokosnoten die zijn geraspt tot fijne, dunne stukjes. Het resultaat is een smaakvolle en aromatische kokos die wordt gebruikt om gerechten smaak en textuur te geven. Het kan zowel vers als gedroogd worden verkocht, maar gedroogde geraspte kokos is vaak langer houdbaar.

96 op voorraad

Euro (€) – EUR
  • Euro (€) – EUR
  • Surinaamse dollar ($) – SRD
  • United States dollar ($) – USD
SKU: 8710754202019
Category: ,

Beschrijving

Voorgesteld Gebruik

  1. Bakken: Het wordt vaak toegevoegd aan bakrecepten zoals koekjes, cakes, muffins en brood om een heerlijke kokossmaak en textuur te geven.
  2. Koken: Geraspte kokos kan worden gebruikt in hartige gerechten zoals curry’s, stoofschotels en soepen om een kokosnootachtige smaak en dikte toe te voegen.
  3. Als topping: Het kan worden gebruikt als garnering voor desserts, ijs, smoothiekommen, en fruit.
  4. Smoothies en shakes: Geraspte kokos kan worden gemengd in smoothies of milkshakes om extra smaak en textuur toe te voegen.

Waarschuwingen

  1. Controleer altijd de verpakking van Theunisse Geraspte Kokos op eventuele allergeneninformatie en de houdbaarheidsdatum voordat je het gebruikt.
  2. Als je allergisch bent voor kokosnoten of andere noten, moet je geraspte kokos vermijden, omdat kokos als een noot wordt beschouwd en allergische reacties kan veroorzaken.
  3. Bewaar geraspte kokos op een koele, droge plaats, bij voorkeur in een luchtdichte verpakking om de versheid te behouden.
  4. Zorg ervoor dat je het product niet blootstelt aan vocht, omdat dit kan leiden tot bederf en schimmelgroei.
  5. Bij het bakken en koken, wees voorzichtig om geraspte kokos niet te lang te verhitten, omdat dit kan leiden tot het verlies van zijn smaak en textuur.

Extra informatie

Brand

Theunisse

Size

150 G

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Theunisse Geraspte Kokos” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *