Amazone Retail

G’woon Koffiecapsules Lungo Extra Forte 12

EUR 4.16

G’woon Koffiecapsules Lungo Extra Forte 12 zijn de ideale keuze voor koffieliefhebbers die houden van een krachtige en intense kop koffie met een rijke smaak. Deze koffiecapsules bieden een smaakvolle en energieke ervaring, perfect om de dag mee te beginnen of een oppepper te krijgen wanneer je dat nodig hebt. De koffiecapsules zijn gevuld met…

37 op voorraad

Euro (€) – EUR
  • Euro (€) – EUR
  • Surinaamse dollar ($) – SRD
  • United States dollar ($) – USD
SKU: 8718989000349
Category: ,

Beschrijving

Voorgesteld Gebruik

  1. Plaats de “G’woon Koffiecapsules Lungo Extra Forte 12” in de capsulehouder van je Nespresso-compatibele koffiezetapparaat volgens de instructies van de fabrikant.
  2. Start het koffiezetproces om een lungo te zetten. De machine zal heet water door de capsule persen en de gemalen koffie extraheren om een zeer sterke lungo koffie te produceren.
  3. Wacht tot het koffiezetproces is voltooid, meestal duurt dit enkele minuten.
  4. Verwijder de capsule en gooi deze weg volgens de lokale afvalverwerkingsrichtlijnen.
  5. Geniet van je vers gezette lungo koffie met een zeer sterke en intense smaak.

Waarschuwingen

  1. Cafeïne: Koffiecapsules bevatten cafeïne, een natuurlijk stimulerend middel. Lungo koffie met een extra sterke branding zoals “G’woon Koffiecapsules Lungo Extra Forte 12” kan een hoger cafeïnegehalte hebben dan mildere koffiesoorten. Houd rekening met je persoonlijke cafeïnegevoeligheid en beperkingen op je cafeïne-inname.
  2. Compatibiliteit: Controleer of deze capsules compatibel zijn met jouw Nespresso-koffiezetapparaat voordat je ze gebruikt. Hoewel de meeste capsules in de categorie “Nespresso-compatibel” vallen, kunnen er verschillen zijn tussen verschillende koffiemachines en capsules.

Extra informatie

Brand

G'woon

Size

20 ST

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “G’woon Koffiecapsules Lungo Extra Forte 12” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *