Amazone Retail

Dr Pepper Regular

EUR 0.84

Dr Pepper is een verfrissende frisdrank die voor het eerst werd geïntroduceerd in de Verenigde Staten in de late 19e eeuw. Het staat bekend om zijn complexe smaakprofiel, dat een mix van zoet, hartig en kruidig combineert. Het exacte recept en de ingrediënten van Dr Pepper zijn een goed bewaard geheim, maar het bevat doorgaans…

55 op voorraad

Euro (€) – EUR
  • Euro (€) – EUR
  • Surinaamse dollar ($) – SRD
  • United States dollar ($) – USD
SKU: 8435185944009
Category: ,

Beschrijving

Voorgesteld Gebruik

Dr Pepper wordt meestal gekoeld geserveerd en genoten als een verfrissende drank. Het kan worden gedronken als dorstlesser op elk moment van de dag, en het is ook een populaire keuze om te combineren met maaltijden, snacks of als ingrediënt in drankmixen en cocktails. Veel mensen houden van de smaak van Dr Pepper op zichzelf, terwijl anderen het graag mengen met ijs of citroenpartjes voor extra verfrissing.

Waarschuwingen

  • Cafeïne: Sommige variëteiten van Dr Pepper bevatten cafeïne. Als je gevoelig bent voor cafeïne of probeert je cafeïne-inname te beperken, controleer dan het etiket om te zien of de specifieke Dr Pepper die je hebt gekozen cafeïne bevat.
  • Suiker- en caloriegehalte: Dr Pepper kan suiker bevatten, wat bij overmatig gebruik kan bijdragen aan overmatige calorie-inname en gewichtstoename. Als je op dieet bent of op zoek bent naar een suikervrije optie, overweeg dan een suikervrije variant van Dr Pepper.
  • Allergie-informatie: Controleer het etiket op eventuele allergenen of ingrediënten waar je mogelijk allergisch voor bent voordat je Dr Pepper consumeert.
  • Matiging: Zoals bij alle frisdranken, is het belangrijk om Dr Pepper met mate te consumeren. Overmatige consumptie van suikerhoudende dranken kan leiden tot gezondheidsproblemen, waaronder tandbederf, obesitas en een verhoogd risico op diabetes type 2.

Extra informatie

Brand

Dr. Pepper

Size

330 ML

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dr Pepper Regular” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *