Amazone Retail

Verstegen Kruidenmix voor Varkenvlees

EUR 2.00

Verstegen Kruidenmix Voor Varkenvlees is een speciale kruidenmix ontworpen om varkensvleesgerechten te voorzien van een overheerlijke smaak. Deze mix bevat een perfect uitgebalanceerde combinatie van kruiden en specerijen die specifiek zijn afgestemd op de smaakprofielen van varkensvleesgerechten. Hiermee voeg je gemakkelijk een authentieke en smaakvolle dimensie toe aan je varkensvleesgerechten, zoals karbonades, varkenshaas, varkensstoofpotten en…

48 op voorraad

Euro (€) – EUR
  • Euro (€) – EUR
  • Surinaamse dollar ($) – SRD
  • United States dollar ($) – USD
SKU: 8712200573711
Category: ,

Beschrijving

Beschrijving

Verstegen Kruidenmix voor Varkenvlees is bedoeld om het koken en kruiden van varkensvleesgerechten gemakkelijker te maken, met een smaakvolle toevoeging die de smaak van het vlees verbetert.

Voorgesteld Gebruik

Verstegen Kruidenmix voor Varkenvlees is handig in gebruik. Je kunt het eenvoudig over het vlees strooien voordat je het kookt, of het vermengen met olie, marinade of sauzen voor een diepere smaakpenetratie.

Waarschuwing

Kruidenmixen moeten worden bewaard volgens de instructies op de verpakking. Dit kan betekenen dat ze in een koele, droge plaats moeten worden bewaard en mogelijk luchtdicht moeten worden afgesloten om versheid te behouden.

Extra informatie

Brand

Verstegen

Size

80 G

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Verstegen Kruidenmix voor Varkenvlees” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *