Amazone Retail

Only Soccer Balls Milk Chocolate

EUR 1.48

De Only Soccer Balls zijn gemaakt van zachte en romige melkchocolade. Melkchocolade staat bekend om zijn zoete en rijke smaak, die geliefd is bij mensen van alle leeftijden. Deze chocoladesnoepjes zijn ontworpen om de vorm en details van voetballen na te bootsen. Ze hebben de kenmerkende zwart-witte patronen die je terugvindt op echte voetballen, wat…

249 op voorraad

Euro (€) – EUR
  • Euro (€) – EUR
  • Surinaamse dollar ($) – SRD
  • United States dollar ($) – USD
SKU: 9002859073298
Category: ,

Beschrijving

Beschrijving

  • Only Soccer Balls Milk Chocolate zijn chocoladesnoepjes die de vorm hebben van voetballen en gemaakt zijn van romige melkchocolade.

Voorgesteld Gebruik

  • Gebruik de chocoladevoetballen als decoratie voor taarten, cupcakes en desserts voor voetbalevenementen of verjaardagsfeestjes met een sportthema. Ze voegen een leuke en smaakvolle touch toe aan je creaties.

Waarschuwing

  • Controleer altijd de ingrediëntenlijst op de verpakking om er zeker van te zijn dat er geen ingrediënten zijn waarvoor je allergisch bent, zoals noten, pinda’s, melk, soja, gluten of andere allergenen. Chocoladeproducten kunnen verschillende ingrediënten bevatten die allergische reacties kunnen veroorzaken.

Extra informatie

Brand

Only

Size

100 G

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Only Soccer Balls Milk Chocolate” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *