Amazone Retail

Mokate Carmen Coffee Whitener Della Crema

EUR 3.24

Mokate Coffee Creamer Della Crema wordt meestal verkocht in de vorm van een fijn poeder. Het poeder is vaak licht van kleur, meestal wit of beige. Dit koffiecreamervervangerpoeder is bedoeld om koffie een romige en licht zoete smaak te geven. Het is ontworpen om de smaak van koffie te verzachten en de bitterheid te verminderen,…

36 op voorraad

Euro (€) – EUR
  • Euro (€) – EUR
  • Surinaamse dollar ($) – SRD
  • United States dollar ($) – USD
SKU: 5900649056701
Category: ,

Beschrijving

Voorgesteld Gebruik

  1. Koffiebereiding: om mokate classic coffee creamer te gebruiken, voeg je eenvoudig de gewenste hoeveelheid creamer toe aan je kopje koffie. De hoeveelheid creamer kan worden -aangepast aan jouw persoonlijke smaak en voorkeur voor de romigheid van de koffie.
  2. Roeren: roer de creamer grondig door je koffie totdat het volledig is opgelost en de gewenste smaak en textuur zijn bereikt.
  3. Aanpassen: pas de hoeveelheid creamer aan om de sterkte van de koffie en de romigheid aan te passen aan jouw voorkeur.

Waarschuwingen

  1. Opslag: bewaar mokate classic coffee creamer op een koele, droge plaats, beschermd tegen vocht en direct zonlicht.
  2. Allergieën: controleer de ingrediëntenlijst op de verpakking om mogelijke allergenen te identificeren, zoals melkderivaten, afhankelijk van de samenstelling van de creamer.
  3. Houdbaarheidsdatum: controleer de houdbaarheidsdatum op de verpakking en gebruik de creamer niet als de datum is verlopen.

Extra informatie

Brand

Mokate

Size

400 G

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mokate Carmen Coffee Whitener Della Crema” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *