Amazone Retail

Hahne Corn Flakes Classic

EUR 4.00

Hahne corn flakes zijn dunne, platte, knapperige ontbijtgranen die zijn gemaakt van maïsmeel. Ze worden vaak gezoet om een lichte zoete smaak te hebben, maar er zijn ook ongezoete varianten beschikbaar. Corn flakes hebben een knapperige textuur en zijn licht van gewicht. Ze kunnen zowel puur worden gegeten als met melk of yoghurt worden geserveerd.…

24 op voorraad

Euro (€) – EUR
  • Euro (€) – EUR
  • Surinaamse dollar ($) – SRD
  • United States dollar ($) – USD
SKU: 4008569007078
Category: ,

Beschrijving

Voorgesteld Gebruik

  1. Ontbijt: hahne corn flakes worden meestal gegeten als ontbijtgraan. Serveer ze in een kom met melk of yoghurt. Voeg eventueel vers fruit of noten toe voor extra smaak en voedingswaarde.
  2. Granola en snacks: je kunt corn flakes ook gebruiken als ingrediënt voor zelfgemaakte granola, mueslirepen of trail mix. Combineer ze met gedroogd fruit, noten en zaden voor een smakelijke en voedzame snack.

Waarschuwingen

  1. Allergieën: lees de ingrediëntenlijst op de verpakking om mogelijke allergenen te identificeren, zoals gluten of noten, afhankelijk van de variant van corn flakes.
  2. Houdbaarheidsdatum: controleer de houdbaarheidsdatum op de verpakking en gebruik de corn flakes niet als de datum is verlopen.
  3. Bewaarvoorschriften: bewaar de corn flakes volgens de instructies op de verpakking, meestal op een koele, droge plaats om ze vers te houden.

Extra informatie

Brand

Hahne

Size

500 G

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hahne Corn Flakes Classic” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *