Amazone Retail

Bostitch Stanley Heavy Duty Nietjes

EUR 1.24

Bostitch Stanley Heavy Duty Nietjes: Ongeëvenaarde kracht voor de zwaarste niettaken. Deze nietjes zijn ontworpen voor duurzaamheid en precisie en leveren consistente, betrouwbare prestaties, waardoor ze de beste keuze zijn voor zware nietbehoeften. Vertrouw op Bostitch Stanley voor ongeëvenaarde kwaliteit en efficiëntie in elk onderdeel

15 op voorraad

Euro (€) – EUR
  • Euro (€) – EUR
  • Surinaamse dollar ($) – SRD
  • United States dollar ($) – USD
SKU: 077914007043
Category: ,

Beschrijving

Voorgesteld Gebruik

De Bostitch Stanley Heavy Duty Staples is ontworpen voor gebruik in krachtige nietmachines en tackers. Ze zijn ideaal voor het bevestigen van dikke stapels papier, karton, textiel, en andere zware materialen. Deze nietjes bieden een betrouwbare hechting en zijn geschikt voor professioneel gebruik, zoals in kantoren, werkplaatsen en industriële omgevingen.

Waarschuwingen

  • Geschikt gereedschap: Gebruik deze nietjes alleen in nietmachines en tackers die specifiek ontworpen zijn voor zwaar gebruik en die geschikt zijn voor het formaat nietjes dat je hebt. Controleer of je nietmachine of tacker geschikt is voor Bostitch Stanley Heavy Duty Staples.
  • Veilig laden: Laad de nietjes altijd volgens de instructies van de nietmachinefabrikant. Zorg ervoor dat de nietjes correct zijn geladen en stevig zijn beveiligd voordat je begint met nieten.
  • Veiligheidsmaatregelen: Draag indien nodig beschermende kleding, zoals handschoenen en veiligheidsbril, om letsel te voorkomen bij het gebruik van niets in industriële omgevingen.
  • Voorzichtig bij het navullen: Bij het navullen van nietjes, schakel het gereedschap uit om onbedoeld nieten te voorkomen. Volg nauwkeurig de instructies voor het navullen zoals aangegeven in de gebruikershandleiding.

Extra informatie

Brand

Bostitch

Size

1 ST

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bostitch Stanley Heavy Duty Nietjes” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *