Amazone Retail

Badia Chamomile

EUR 4.86

Badia Chamomile (Kamille) is een gedroogd kruidenproduct dat is gemaakt van kamillebloemen. Kamille staat bekend om zijn milde en aangename aroma. Badia Chamomile bevat alleen gedroogde kamillebloemen en geen toegevoegde ingrediënten of conserveermiddelen.

36 op voorraad

Euro (€) – EUR
  • Euro (€) – EUR
  • Surinaamse dollar ($) – SRD
  • United States dollar ($) – USD
SKU: 033844006358
Category: ,

Beschrijving

Voorgesteld Gebruik

  1. Kamille kan ook worden gebruikt in kruidenmengsels, badzakjes of als smaakmaker voor sommige gerechten.
  2. Het meest voorkomende gebruik van Badia Chamomile is om kamillethee te maken. Plaats een theelepel gedroogde kamillebloemen in een kopje heet water en laat het enkele minuten trekken. Zeef de thee en geniet ervan. Kamillethee staat bekend om zijn kalmerende eigenschappen en wordt vaak gedronken voor het slapengaan.

Waarschuwingen

  1. Als je zwanger bent, borstvoeding geeft, allergisch bent voor planten uit de Asteraceae-familie of andere gezondheidsproblemen hebt, is het raadzaam om voor gebruik een arts te raadplegen.
  2. Kamille is over het algemeen veilig voor de meeste mensen wanneer het in gematigde hoeveelheden wordt geconsumeerd, zoals in de vorm van thee. Het kan echter allergische reacties veroorzaken bij mensen met een allergie voor planten.

Extra informatie

Brand

Badia

Size

3.5 OZ

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Badia Chamomile” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *