Amazone Retail

Badia Flax Seeds

EUR 0.74

Badia Lijnzaad is een soort eetbaar zaad afkomstig van de vlasplant, wetenschappelijk bekend als Linum usitatissimum. Lijnzaad is klein en plat en wordt vaak geconsumeerd vanwege hun potentiële voedingsvoordelen. Om Badia Lijnzaad te gebruiken, kunt u het over uw ontbijtgranen, yoghurt of salades strooien, of u kunt het verwerken in uw bak- en kookgerechten. Gemalen…

120 op voorraad

Euro (€) – EUR
  • Euro (€) – EUR
  • Surinaamse dollar ($) – SRD
  • United States dollar ($) – USD
SKU: 033844000608
Category: ,

Beschrijving

Beschrijving

  • Badia Lijnzaad, ook bekend als lijnzaad, is een klein en voedingsrijk zaad dat aan populariteit heeft gewonnen vanwege zijn potentiële gezondheidsvoordelen en veelzijdigheid in culinaire toepassingen.

Voorgesteld Gebruik

  • Lijnzaad is een veelzijdig ingrediënt dat in verschillende culinaire toepassingen wordt gebruikt. Ze kunnen worden toegevoegd aan zowel zoete als hartige gerechten, waaronder ontbijtgranen, smoothies, yoghurt, gebak en salades.

Waarschuwing

  • Lijnzaad is geen veel voorkomende allergenen, maar sommige mensen kunnen gevoeligheden of allergieën hebben voor zaden in het algemeen. Als u zaadallergieën of specifieke dieetbeperkingen kent, wees dan voorzichtig bij het gebruik van lijnzaad.

Extra informatie

Brand

Badia

Size

1.5 OZ

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Badia Flax Seeds” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *