Amazone Retail

Goya Whole Kernel Golden Corn

EUR 1.76

Goya Whole Kernel Golden Corn is een ingeblikt maïsproduct dat bestaat uit zoete, zachte maïskorrels. Het wordt meestal verpakt in een blik met water en een vleugje zout om de versheid en smaak van de maïs te behouden. De maïs wordt geplukt op het hoogste rijpheidsniveau, waardoor de natuurlijke zoetheid behouden blijft.

3 op voorraad

Euro (€) – EUR
  • Euro (€) – EUR
  • Surinaamse dollar ($) – SRD
  • United States dollar ($) – USD
SKU: 041331125567
Category: ,

Beschrijving

Voorgesteld Gebruik

  1. Bijgerecht: Ze kunnen als bijgerecht worden gegeten en worden vaak geserveerd met geroosterd brood of als onderdeel van een traditioneel Engels ontbijt.
  2. Sandwiches: Je kunt de bonen ook gebruiken als vulling voor sandwiches of wraps voor een snelle en smakelijke maaltijd.
  3. Ingrediënt: Veel mensen gebruiken deze bonen als ingrediënt in zelfgemaakte gerechten, zoals bonenstoofschotels, chili, of als toevoeging aan ovenschotels.
  4. Snack: Ze kunnen ook direct uit het blik worden gegeten als een snel en voedzaam tussendoortje.

Waarschuwingen

  1. Allergie-informatie: Controleer altijd het etiket op allergeneninformatie. Deze bonen kunnen mogelijk sporen bevatten van allergenen zoals tarwe, gluten of soja, afhankelijk van de productieomstandigheden.
  2. Vervaldatum: Controleer de vervaldatum op het blik om de versheid en kwaliteit van het product te garanderen. Eet de maïs niet als de houdbaarheidsdatum is verstreken.

Extra informatie

Brand

Goya

Size

15.25 OZ

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Goya Whole Kernel Golden Corn” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *