Amazone Retail

Essential Everyday Apple Pie Filling or Topping

EUR 4.33

Essential Everyday Apple Pie Filling or Topping is a product that consists of sliced or diced apples, which are often cooked and sweetened with sugar and spices. This filling or topping is usually canned or jarred, making it easy to use in a variety of recipes, primarily for making apple pies and other apple-based desserts

24 op voorraad

Euro (€) – EUR
  • Euro (€) – EUR
  • Surinaamse dollar ($) – SRD
  • United States dollar ($) – USD
SKU: 041303086025
Category: ,

Beschrijving

Voorgesteld Gebruik

  1. Appeltaartvulling: Om een appeltaart te maken met dit product, plaatst u doorgaans een taartbodem in een taartvorm en giet u de appeltaartvulling in de korst. U kunt, indien gewenst, een bovenkorst of kruimeltopping toevoegen. Volg de bakinstructies op bij het recept voor de taartbodem, aangezien de vulling meestal al vooraf gekookt is.
  2. Topping: U kunt appeltaartvulling ook gebruiken als topping voor ijs, pannenkoeken, wafels of zelfs havermout. Verhit het eenvoudig in een steelpan of in de magnetron en schep het over uw gekozen dessert.

Waarschuwingen

  1. Controleer altijd het etiket voor eventuele specifieke waarschuwingen of allergeneninformatie. Gangbare allergenen zoals noten, gluten of sulfieten kunnen aanwezig zijn, afhankelijk van het merk en de variant.
  2. Wees voorzichtig bij het omgaan met hete appeltaartvulling. Het kan erg heet zijn, vooral als u het net hebt verwarmd, en kan brandwonden veroorzaken als het niet goed wordt behandeld.
  3. Wanneer u het product als vulling voor een taart gebruikt, zorg er dan voor dat het grondig wordt gekookt volgens de instructies van het taartdeegrecept om ondergare vulling te voorkomen.

Extra informatie

Brand

Smucker's

Size

21 OZ

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Essential Everyday Apple Pie Filling or Topping” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *