Amazone Retail

Kühne Cocktail Salade

EUR 2.47

Kühne Cocktail Salade is waarschijnlijk een kant-en-klare salade die is samengesteld uit verschillende ingrediënten, zoals groenten en sauzen, om een smakelijke en verfrissende cocktail salade te bieden. De specifieke samenstelling kan variëren, maar typische ingrediënten in een cocktail salade kunnen onder andere stukjes augurk, ui, paprika, en andere groenten zijn, vaak gemengd met een dressing…

6 op voorraad

Euro (€) – EUR
  • Euro (€) – EUR
  • Surinaamse dollar ($) – SRD
  • United States dollar ($) – USD
SKU: 40804255
Category: ,

Beschrijving

Voorgesteld Gebruik

Kühne Cocktail Salade kan worden gebruikt als bijgerecht, als topping voor hamburgers of hotdogs, of als aanvulling op een salade. Het is een veelzijdig product dat een verfrissende en knapperige smaak kan toevoegen aan verschillende gerechten. Het kan direct uit de verpakking worden gegeten, en sommige mensen vinden het lekker om het te combineren met andere gerechten om de smaak te verbeteren.

Waarschuwingen

  1. Allergie-informatie: Controleer de verpakking voor allergie-informatie, vooral als je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten zoals noten, gluten of andere allergenen. Het product kan ingrediënten bevatten die allergische reacties kunnen veroorzaken.
  2. Houdbaarheid en bewaring: Let op de houdbaarheidsdatum op de verpakking en bewaar het product volgens de aanbevelingen van de fabrikant. Dit zorgt ervoor dat de salade vers en veilig is om te consumeren.
  3. Portiegrootte: Houd rekening met de aanbevolen portiegrootte op de verpakking om overmatig eten te voorkomen.
  4. Opslag na opening: Als de verpakking is geopend maar niet volledig is geconsumeerd, bewaar de resterende salade volgens de instructies op de verpakking, zoals koel bewaren in de koelkast.

Extra informatie

Brand

Kühne

Size

330 G

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kühne Cocktail Salade” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *