Amazone Retail

Don Fernando Green Olives With A Filling With Anchovy

EUR 1.90

Don Fernando Green Olives with a Filling of Anchovy zijn groene olijven die ontpit zijn en vervolgens gevuld met kleine ansjovisfilets. Deze olijven hebben meestal een zoute, hartige smaak, dankzij de combinatie van de milde bitterheid van de olijven en de umamirijke smaak van de ansjovis. De olijven zijn vaak geconserveerd in een zoutoplossing om…

36 op voorraad

Euro (€) – EUR
  • Euro (€) – EUR
  • Surinaamse dollar ($) – SRD
  • United States dollar ($) – USD
SKU: 9002859052064
Category: ,

Beschrijving

Voorgesteld Gebruik

Don Fernando Green Olives with a Filling of Anchovy worden vaak geserveerd als aperitief of als onderdeel van tapasplanken. Ze kunnen ook worden gebruikt als ingrediënt in salades, pasta’s of andere gerechten om een zoute, umamirijke smaak toe te voegen. Ze gaan goed samen met andere mediterrane ingrediënten zoals kaas, tomaten en olijfolie.

Waarschuwingen

  • Zoutgehalte: Deze olijven kunnen vrij zout zijn vanwege de zoutoplossing en de zoute smaak van de ansjovis. Mensen met een zoutbeperking in hun dieet moeten hun inname in de gaten houden en ervoor zorgen dat ze niet te veel van deze olijven consumeren.
  • Allergie-informatie: Als je allergisch bent voor vis of ansjovis, moet je deze olijven vermijden, omdat ze ansjovis als vulling bevatten.

Extra informatie

Brand

Don Fernando

Size

350 G

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Don Fernando Green Olives With A Filling With Anchovy” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *