Amazone Retail

Badia Ground Ginger

EUR 1.62

Badia Ground Ginger is een specerij die gemaakt is van gedroogde en gemalen gemberwortel. Gember is een aromatische wortel met een kenmerkende smaak die zowel zoet als pittig is, en het wordt veel gebruikt in verschillende keukens over de hele wereld. Deze gemalen variant van gember biedt gemak en veelzijdigheid bij het toevoegen van gembersmaak…

64 op voorraad

Euro (€) – EUR
  • Euro (€) – EUR
  • Surinaamse dollar ($) – SRD
  • United States dollar ($) – USD
SKU: 033844002237
Category: ,

Beschrijving

Voorgestelde Gebruik

  • Koken en bakken: Badia Ground Ginger kan worden gebruikt als smaakmaker in verschillende gerechten, zoals curry’s, stoofschotels, soepen en marinades. Het kan ook worden toegevoegd aan bakproducten zoals koekjes, muffins en cakes voor een vleugje warmte en een subtiele citrusachtige smaak.
  • Thee en drankjes: Gemberthee is populair vanwege zijn verwarmende eigenschappen en kan helpen bij maagproblemen. Je kunt een snufje gemalen gember aan heet water toevoegen om je eigen gemberthee te maken. Het kan ook worden gebruikt om gemberbier en andere gemberdrankjes te bereiden.
  • Oosterse gerechten: Gember is een veelgebruikt ingrediënt in de Aziatische keuken. Je kunt het toevoegen aan roerbakgerechten, sauzen en dressings voor een pittige, exotische smaak.

Waarschuwingen

  • Matig gebruik: Hoewel gember een smakelijke en veelzijdige specerij is, kan het vrij krachtig van smaak zijn. Begin met een kleine hoeveelheid en voeg meer toe naar smaak. Overmatig gebruik van gember kan soms als te scherp worden ervaren.
  • Raadpleeg een arts: Als je een medische aandoening hebt of medicijnen gebruikt, is het raadzaam om een arts te raadplegen voordat je grote hoeveelheden gember aan je dieet toevoegt, omdat gember invloed kan hebben op bepaalde medische situaties en interacties met medicijnen.
  • Allergie: Mensen met een allergie voor gember of vergelijkbare specerijen moeten voorzichtig zijn en Badia Ground Ginger vermijden.

Extra informatie

Brand

Badia

Size

1.5 OZ

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Badia Ground Ginger” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *