Amazone Retail

Zephyrhills Water Florida Spring

EUR 4.62

Zephyrhills Water wordt gewonnen uit natuurlijke bronnen in de regio rond Zephyrhills, Florida. Het water wordt gebotteld na een proces van filtratie en wordt vaak geprezen om zijn zuiverheid en frisse smaak. Het bevat een mix van mineralen die bijdragen aan de smaak en kwaliteit van het water.

20 op voorraad

Euro (€) – EUR
  • Euro (€) – EUR
  • Surinaamse dollar ($) – SRD
  • United States dollar ($) – USD
SKU: 073430621114
Category: ,

Beschrijving

Voorgesteld Gebruik

  1. Hydratatie: Zephyrhills Water is ideaal voor dagelijkse hydratatie en kan gebruikt worden als vervanger voor andere dranken.
  2. Voeding: Het water kan worden gebruikt in combinatie met maaltijden of tijdens fysieke activiteiten om de hydratatie op peil te houden.
  3. Koken en Bereiden: Het kan ook worden gebruikt bij het koken en bereiden van voedsel, omdat het geen sterke smaak of geur heeft die andere ingrediënten zou kunnen beïnvloeden.

Waarschuwingen

  1. Bewaarcondities: Bewaar het water op een koele, droge plaats en vermijd blootstelling aan direct zonlicht. Het is het beste om het water binnen de houdbaarheidsdatum te consumeren.
  2. Verpakking: Controleer altijd de verpakking op beschadigingen of lekkages voordat je het water consumeert. Als de fles beschadigd is, kan de inhoud mogelijk besmet zijn.
  3. Medische Aandoeningen: Voor mensen met specifieke medische aandoeningen of diëten die het innemen van bepaalde mineralen vereisen, is het aan te raden om de samenstelling van het water te controleren en eventueel een arts te raadplegen.

Extra informatie

Brand

Zephyrhills

Size

6 ST

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zephyrhills Water Florida Spring” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *