Amazone Retail

Gillette Razor Comfort Blue 2 Plus

EUR 2.93

De Gillette Razor Comfort Blue 2 Plus is een scheermes met een dubbel scheermesblad dat ontworpen is voor een comfortabele en gladde scheerbeurt. Het mes beschikt over een ergonomische handgreep die zorgt voor een stevige grip en controle tijdens het scheren. De scheermesjes zijn ontworpen om dicht op de huid te scheren en zijn voorzien…

24 op voorraad

Euro (€) – EUR
  • Euro (€) – EUR
  • Surinaamse dollar ($) – SRD
  • United States dollar ($) – USD
SKU: 3014260283254
Category: , ,

Beschrijving

Voorgesteld Gebruik

  1. Voorbereiding: Zorg ervoor dat je huid schoon en vochtig is voordat je begint met scheren. Gebruik een scheerschuim of gel om de huid te beschermen en het scheren te vergemakkelijken.
  2. Scheren: Houd de scheermes in een hoek van ongeveer 30 graden ten opzichte van je huid. Scheer in de richting van de haargroei om irritatie te minimaliseren. Gebruik zachte, korte bewegingen en vermijd druk op het mes.
  3. Nazorg: Spoel je huid goed af met koud water om resterende scheerschuim en haartjes te verwijderen. Breng een vochtinbrengende aftershave of lotion aan om je huid te kalmeren.

Waarschuwingen

  1. Gebruik niet op beschadigde huid: Scheer niet over wonden, uitslag of geïrriteerde huid om verdere schade of infecties te voorkomen.
  2. Vervang regelmatig: Vervang de scheermesjes regelmatig om optimale prestaties en hygiëne te waarborgen. Versleten mesjes kunnen de huid irriteren en het scheren minder effectief maken.
  3. Bewaar op een droge plaats: Houd de scheermes droog om roestvorming te voorkomen. Na gebruik goed afspoelen en drogen.
  4. Niet delen: Gebruik je scheermes niet met anderen om de verspreiding van bacteriën en infecties te voorkomen.

Extra informatie

Brand

Gillette

Size

5 ST

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gillette Razor Comfort Blue 2 Plus” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *