Amazone Retail

Gillette Razors Simply Venus

EUR 2.31

De Gillette Simply Venus scheermessen zijn ontworpen voor vrouwen en bieden een eenvoudige, effectieve scheerervaring. Deze wegwerpscheermessen hebben vaak een meerbladig systeem (meestal 2 of 3 mesjes), wat zorgt voor een glad resultaat met minimale inspanning. Het ergonomische ontwerp en de vochtinbrengende strip met aloë vera of een vergelijkbaar bestanddeel zorgen voor extra comfort tijdens…

75 op voorraad

Euro (€) – EUR
  • Euro (€) – EUR
  • Surinaamse dollar ($) – SRD
  • United States dollar ($) – USD
SKU: 7702018024612
Category: , ,

Beschrijving

Voorgesteld Gebruik

  1. Voorbereiding: Zorg ervoor dat de huid schoon en vochtig is voordat je begint met scheren. Het gebruik van scheerschuim of gel kan het scheren comfortabeler maken en irritatie verminderen.
  2. Scheren: Houd het scheermes stevig vast en scheer in de richting van de haargroei om ingegroeide haren te voorkomen. Spoel het scheermes regelmatig af om het schoon te houden en soepel te laten scheren.
  3. Na het scheren: Spoel de huid af met koud water om de poriën te sluiten en breng een vochtinbrengende crème of aftershave balsem aan om de huid te verzachten.

Waarschuwingen

  1. Voor eenmalig gebruik: Deze scheermessen zijn bedoeld voor eenmalig gebruik. Na een paar keer scheren kunnen de mesjes bot worden, wat het risico op huidirritatie of sneetjes verhoogt.
  2. Bewaren buiten bereik van kinderen: Scheermessen zijn scherp en kunnen gevaarlijk zijn voor kinderen als ze niet goed worden opgeborgen.
  3. Niet gebruiken op geïrriteerde huid: Vermijd scheren op een huid die al geïrriteerd is, open wondjes heeft, of last heeft van huiduitslag, om verdere irritatie te voorkomen.
  4. Opbergen op een droge plek: Bewaar het scheermes op een droge plek om roestvorming op de mesjes te voorkomen.

Extra informatie

Brand

Gillette

Size

4 ST

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gillette Razors Simply Venus” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *