Amazone Retail

Maaza Soursop Fruit Drink

EUR 2.37

Maaza Soursop Fruit Drink is een verfrissende drank gemaakt van het soursop fruit, ook wel guanabana genoemd. Dit exotische fruit staat bekend om zijn unieke, zoetzure smaak met een vleugje citrus. De drank is een heerlijke manier om te genieten van de tropen, zelfs als je thuis bent.

36 op voorraad

Euro (€) – EUR
  • Euro (€) – EUR
  • Surinaamse dollar ($) – SRD
  • United States dollar ($) – USD
SKU: 8718226323071
Category: ,

Beschrijving

Voorgesteld Gebruik 

Je kunt Maaza Soursop Fruit Drink gewoon rechtstreeks uit het pak drinken. Het is heerlijk gekoeld, maar smaakt ook prima op kamertemperatuur. Sommige mensen vinden het lekker om de drank te mengen met andere sappen, zoals sinaasappelsap of passievruchtsap, voor een extra smaakbeleving.

Waarschuwingen

Hoewel Maaza Soursop Fruit Drink over het algemeen veilig is om te consumeren, zijn er een paar dingen waar je op moet letten:

  • Allergische reacties: Als je allergisch bent voor soursop of andere ingrediënten in de drank, is het belangrijk om deze niet te drinken.
  • Suikergehalte: Maaza Soursop Fruit Drink bevat suiker, dus het is verstandig om hier rekening mee te houden als je let op je suikerinname.
  • Conserveringsmiddelen: Net als veel andere verpakte dranken, bevat Maaza Soursop Fruit Drink conserveringsmiddelen. Lees altijd het etiket voor een volledige lijst van ingrediënten.

Extra informatie

Brand

Maaza

Size

1 L

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Maaza Soursop Fruit Drink” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *