Amazone Retail

Gatorade Thirst Quencher Drink Fierce Grape

EUR 33.56

Gatorade Thirst Quencher Drink Fierce Grape is een sportdrank die speciaal is ontwikkeld om vochtverlies aan te vullen en de elektrolytenbalans in het lichaam te herstellen na inspanning. De smaak Fierce Grape biedt een verfrissende draai aan de klassieke Gatorade smaak. Het bevat een mix van koolhydraten, elektrolyten (zoals natrium en kalium) en vitaminen om…

5 op voorraad

Euro (€) – EUR
  • Euro (€) – EUR
  • Surinaamse dollar ($) – SRD
  • United States dollar ($) – USD
SKU: 052000324822F
Category: ,

Beschrijving

Voorgesteld Gebruik

Gatorade Thirst Quencher Drink Fierce Grape kan vóór, tijdens of na het sporten worden gedronken om uitdroging te voorkomen en optimale prestaties te ondersteunen. Het kan ook worden gebruikt om elektrolyten aan te vullen die verloren gaan door overmatig zweten of diarree.

Waarschuwingen

Gatorade Thirst Quencher Drink Fierce Grape is geen vervanging voor een uitgebalanceerd dieet en een gezonde levensstijl. Het is belangrijk om voldoende water te drinken, ook als je geen dorst hebt. Als je zwanger bent, borstvoeding geeft, een medische aandoening hebt of medicijnen gebruikt, raadpleeg dan een zorgverlener voordat je Gatorade Thirst Quencher Drink Frost Glacier Freeze gebruikt.

Extra informatie

Brand

Gatorade

Size

24×591 ML

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gatorade Thirst Quencher Drink Fierce Grape” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *