Amazone Retail

Hartz Cat Toy Mini Mice Just for Cats

EUR 4.16

De Hartz Cat Toy Mini Mice zijn kleine speeltjes voor katten die ontworpen zijn om hun natuurlijke jachtinstincten te stimuleren en ze actief en betrokken te houden. Deze speeltjes zijn meestal gemaakt van zachte materialen en hebben een realistische uitstraling die lijkt op echte muizen, wat bijdraagt aan hun aantrekkingskracht voor katten. Ze kunnen ook…

24 op voorraad

Euro (€) – EUR
  • Euro (€) – EUR
  • Surinaamse dollar ($) – SRD
  • United States dollar ($) – USD
SKU: 032700959869
Category: ,

Beschrijving

Voorgesteld Gebruik

  1. Speelmomenten: Gebruik de mini muizen als onderdeel van het dagelijkse speelschema van je kat. Ze zijn ideaal voor interactief spelen tussen jou en je kat, en ook om je kat zelf te laten spelen.
  2. Veiligheid: Zorg ervoor dat je kat de muizen speeltjes alleen onder toezicht gebruikt om te voorkomen dat kleine onderdelen worden ingeslikt.
  3. Opslag: Bewaar de speeltjes op een droge, schone plaats om de levensduur te verlengen en te voorkomen dat ze vuil worden.

Waarschuwingen

  1. Controleer regelmatig: Controleer de speeltjes regelmatig op tekenen van slijtage of schade. Vervang ze als ze kapot zijn om te voorkomen dat je kat stukjes inslikt die verstikkingsgevaar kunnen opleveren.
  2. Kleine onderdelen: De mini muizen kunnen kleine onderdelen bevatten die een verstikkingsgevaar kunnen vormen voor kittens of katten die geneigd zijn om dingen te kauwen.
  3. Geen speelgoed voor kinderen: Deze speeltjes zijn alleen bedoeld voor katten. Bewaar ze buiten het bereik van kinderen om ongelukjes te voorkomen.
  4. Medische problemen: Als je kat ongebruikelijk gedrag vertoont na het spelen met de muizen of als je denkt dat er iets mis is, raadpleeg dan een dierenarts.

Extra informatie

Brand

Hartz

Size

1 ST

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hartz Cat Toy Mini Mice Just for Cats” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *