Amazone Retail

Ribera Del Duero Wine Red

EUR 25.39

Ribera del Duero rode wijnen hebben vaak een diep robijnrode tot paarse kleur, die kan variëren afhankelijk van de leeftijd en het wijnjaar. Ze hebben een complex aroma met tonen van zwart fruit (zoals zwarte bessen en pruimen), kruiden (zoals zwarte peper en vanille), en vaak een subtiele hint van eikenhout door de rijping in…

6 op voorraad

Euro (€) – EUR
  • Euro (€) – EUR
  • Surinaamse dollar ($) – SRD
  • United States dollar ($) – USD
SKU: 8427489200882
Category: ,

Beschrijving

Voorgesteld Gebruik

  1. Culinaire combinaties: Ribera del Duero wijnen passen goed bij stevige gerechten zoals gegrild vlees, lamsvlees, stoofschotels, en harde kazen. Ze kunnen ook goed samengaan met rijke sauzen en gerechten met een uitgesproken smaak.
  2. Serveertemperatuur: Deze wijnen worden het beste geserveerd op kamertemperatuur, ongeveer 16-18°C (60-65°F). Dit helpt om de aroma’s en smaken volledig tot hun recht te laten komen.
  3. Decanteren: Voor oudere wijnen of wijnen met een aanzienlijke hoeveelheid sediment kan het nuttig zijn om de wijn te decanteren om de smaken te laten ontwikkelen en de sedimenten te scheiden.

Waarschuwingen

  1. Alcoholgehalte: Ribera del Duero wijnen kunnen een hoog alcoholpercentage hebben, vaak rond de 14-15%. Drink met mate en houd rekening met het alcoholgehalte bij het plannen van een maaltijd of sociale gelegenheid.
  2. Smaakprofiel: De kracht en complexiteit van deze wijnen kunnen overweldigend zijn voor sommige mensen, vooral als je niet gewend bent aan robuuste rode wijnen. Probeer een glas te proeven voordat je een hele fles aanschaft.
  3. Oudere wijnen: Oudere Ribera del Duero wijnen kunnen delicate smaken en aroma’s hebben die gemakkelijk verloren gaan als ze niet goed worden bewaard. Zorg ervoor dat je oudere wijnen op een koele, donkere plaats bewaart en controleer de conditie van de fles voordat je deze opent.
  4. Prijs: Ribera del Duero wijnen variëren sterk in prijs, afhankelijk van de producent en het jaar. Wees je bewust van de prijs en koop bij gerenommeerde winkels of wijnmakers om ervoor te zorgen dat je een kwaliteitsproduct krijgt.

Extra informatie

Brand

Ribera Del Duero

Size

750 ML

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ribera Del Duero Wine Red” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *