Amazone Retail

Pringles Chips Salt & Vinegar

EUR 2.93

Pringles Chips Zout & Azijn zijn een populaire snack bekend om hun unieke, stapelbare vorm en hun pittige smaakcombinatie. De chips zijn gemaakt van gedroogde aardappelen en hebben een coating van kruiden die een scherpe azijnsmaak combineren met een vleugje zout. Deze smaak is bedoeld om de smaakpapillen te prikkelen en biedt een knapperige en…

219 op voorraad

Euro (€) – EUR
  • Euro (€) – EUR
  • Surinaamse dollar ($) – SRD
  • United States dollar ($) – USD
SKU: 038000138607
Category: ,

Beschrijving

Voorgesteld Gebruik

Pringles Chips Zout & Azijn worden vaak gegeten als tussendoortje, tijdens het kijken van tv, tijdens een feestje of als aanvulling op een maaltijd. Ze zijn handig om mee te nemen onderweg vanwege hun individuele verpakking. De chips kunnen op zichzelf worden gegeten of worden gecombineerd met andere snacks of dips.

Waarschuwingen

  • Allergenen: Pringles Chips Zout & Azijn kunnen allergenen bevatten zoals gluten (vanwege het tarwezetmeel) en melk (vanwege de lactose). Lees altijd het etiket zorgvuldig door als je allergieën hebt.
  • Hoge zoutgehalte: Deze chips bevatten een aanzienlijke hoeveelheid zout. Overmatig zoutgebruik kan bijdragen aan hoge bloeddruk. Het is raadzaam om matig te consumeren.
  • Calorieën en vetten: Net als de meeste snacks bevatten Pringles Chips calorieën en vetten. Matig gebruik is aan te bevelen als onderdeel van een gezond dieet.

Extra informatie

Brand

Pringles

Size

158 G

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pringles Chips Salt & Vinegar” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *