Amazone Retail

Promos Chick Peas

EUR 9.85

Promos Chick Peas zijn een hoogwaardige keuze voor degenen die op zoek zijn naar voedzame en veelzijdige peulvruchten. Deze kikkererwten worden zorgvuldig geselecteerd en verpakt om de beste smaak en textuur te garanderen. Ze zijn rijk aan eiwitten, vezels en essentiële voedingsstoffen, wat ze tot een uitstekende aanvulling maakt op een gezond dieet.

6 op voorraad

Euro (€) – EUR
  • Euro (€) – EUR
  • Surinaamse dollar ($) – SRD
  • United States dollar ($) – USD
SKU: 658342006183
Category: ,

Beschrijving

Voorgesteld Gebruik

  • Voedingswaarde: Kikkererwten zijn een uitstekende bron van eiwitten, vezels, vitamine B6, foliumzuur en mineralen zoals ijzer, magnesium en zink.
  • Culinaire toepassingen: Kikkererwten kunnen worden gebruikt in een breed scala aan gerechten. Ze zijn ideaal voor het maken van hummus, falafel, salades, soepen en stoofschotels. Je kunt ze ook roosteren als een gezonde snack of toevoegen aan curry’s en andere hartige gerechten.
  • Voorbereiding: Voor gebruik moeten droge kikkererwten worden geweekt en gekookt. Laat ze minimaal 8 uur weken in voldoende water. Kook de kikkererwten vervolgens in vers water totdat ze zacht zijn, meestal ongeveer 1-2 uur. Voor een snellere bereiding kun je ook gebruikmaken van ingeblikte kikkererwten, die al gekookt zijn en direct kunnen worden toegevoegd aan je gerechten.

Waarschuwingen

  • Allergieën: Hoewel kikkererwten over het algemeen goed verdragen worden, kunnen sommige mensen allergisch zijn voor peulvruchten. Als je symptomen van een allergische reactie ervaart, stop dan met het gebruik en raadpleeg een arts.
  • Spijsvertering: Kikkererwten bevatten oplosbare vezels en oligosacchariden die bij sommige mensen gasvorming en een opgeblazen gevoel kunnen veroorzaken. Het is aan te raden om ze in gematigde hoeveelheden te consumeren en ze goed te koken om de spijsvertering te bevorderen.
  • Opslag: Bewaar droge kikkererwten op een koele, droge plaats, beschermd tegen vocht en direct zonlicht. Na het koken kunnen kikkererwten in de koelkast worden bewaard voor maximaal 4-5 dagen. Ingeblikte kikkererwten kunnen na opening maximaal 3-4 dagen in de koelkast worden bewaard.

Extra informatie

Brand

Promos

Size

3.06 KG

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Promos Chick Peas” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *