Amazone Retail

Promos Cashews Halves & Pieces Salted

EUR 3.54

Promos Cashews Halves & Pieces Salted zijn heerlijke, knapperige cashewnoten die zorgvuldig zijn geroosterd en licht gezout om een perfecte balans van smaak en crunch te bieden. Deze cashewnoten zijn van hoge kwaliteit en bieden een rijke, nootachtige smaak die ideaal is voor snacks of als toevoeging aan verschillende gerechten. Ze worden geleverd in een…

120 op voorraad

Euro (€) – EUR
  • Euro (€) – EUR
  • Surinaamse dollar ($) – SRD
  • United States dollar ($) – USD
SKU: 658342003533
Category: ,

Beschrijving

Voorgesteld Gebruik

  1. Snack: Geniet van Promos Cashews Salted als een gezonde en smakelijke snack tussendoor. Ze zijn ideaal voor een energiek moment op elk moment van de dag.
  2. Salades: Voeg een handvol cashewnoten toe aan je salade voor een extra crunch en een boost van eiwitten en gezonde vetten.
  3. Gerechten: Gebruik cashewnoten als topping voor diverse gerechten zoals curry’s, roerbakgerechten of zelfs als een ingrediënt in zelfgemaakte granola.
  4. Hapjes: Ze zijn perfect voor bij een drankje, als onderdeel van een borrelplank of bij een feestelijke gelegenheid.

Waarschuwingen

  1. Allergieën: Cashewnoten bevatten noten en kunnen allergische reacties veroorzaken bij mensen met een notenallergie. Controleer altijd de verpakking en raadpleeg een arts indien je twijfelt.
  2. Opslag: Bewaar de cashewnoten op een koele, droge plaats, uit de buurt van direct zonlicht en vocht om hun versheid en crunch te behouden. Sluit de verpakking goed af na opening.
  3. Overmatige Consumptie: Hoewel cashewnoten voedzaam zijn, bevatten ze veel calorieën en vet. Consumeer ze met mate als onderdeel van een gebalanceerd dieet om overmatige calorie-inname te voorkomen.
  4. Voedingswaarde: Controleer de verpakking voor specifieke voedingsinformatie, vooral als je dieetbeperkingen hebt of je inname van zout, vet of calorieën wilt bijhouden.

Extra informatie

Brand

Promos

Size

113 G

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Promos Cashews Halves & Pieces Salted” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *