Amazone Retail

Promos Laundry Detergent Liquid Original Scent

EUR 6.31

Promos Laundry Detergent Liquid Original Scent is een krachtige vloeibare wasmiddel speciaal ontwikkeld om zowel witte als gekleurde was effectief te reinigen. Het heeft een aangename, frisse geur die de kleding langdurig verfrist. De formule is ontworpen om hardnekkige vlekken te verwijderen, terwijl het zacht blijft voor de stoffen, zodat kleuren niet vervagen en kleding…

2 op voorraad

Euro (€) – EUR
  • Euro (€) – EUR
  • Surinaamse dollar ($) – SRD
  • United States dollar ($) – USD
SKU: 658342006305
Category: ,

Beschrijving

Voorgesteld Gebruik

  1. Dosering: Raadpleeg de verpakking voor de aanbevolen dosering, afhankelijk van de hoeveelheid was en de hardheid van het water. Gebruik de doseerdop om de juiste hoeveelheid af te meten.
  2. Was: Voeg de aanbevolen hoeveelheid wasmiddel toe aan het wasmiddelbakje van de wasmachine of rechtstreeks in de trommel, afhankelijk van de voorkeur.
  3. Programma: Selecteer het juiste wasprogramma voor het type wasgoed. Het product kan gebruikt worden bij verschillende temperaturen, van koud tot warm water.
  4. Handwas: Voor handwas, los een kleine hoeveelheid wasmiddel op in water. Dompel het kledingstuk onder, was het voorzichtig, en spoel goed uit.

Waarschuwingen

  1. Opslag: Bewaar het product buiten het bereik van kinderen en huisdieren. Bewaar het op een koele, droge plaats en voorkom direct zonlicht.
  2. Veiligheid: Vermijd contact met ogen. Bij contact met de ogen, onmiddellijk uitspoelen met veel water en, indien nodig, een arts raadplegen.
  3. Huidirritatie: Bij aanhoudende huidirritatie of een allergische reactie, stop met het gebruik en raadpleeg een arts.
  4. Inslikken: Bij inslikken, onmiddellijk een arts raadplegen en het productetiket tonen.
  5. Gebruik zoals voorgeschreven: Overschrijd niet de aanbevolen dosering, en gebruik het product alleen voor het reinigen van kleding en textiel.

Extra informatie

Brand

Promos

Size

2.95 L

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Promos Laundry Detergent Liquid Original Scent” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *